perjantai 11. marraskuuta 2011

Hiiwatti

TAT-TA-DAA!

Tällainen siitä tuli.
Heti alkuun voisi olla kiitospuheiden aika.
Kiitos hienolle perheelleni siitä, että isä saa sotkea paikat mullin mallin (vaikka lapset ei saa...), ja erityisesti vaimolleni pitkämielisyydestä.
Nämä projektit pakkaa mulla viedä kaiken keskittymiskyvyn, mutta ehkä Sari on siihen jo tottunut...?
Kiitos myös kaikille, joilta sain Mnetin keskustelupalstalla nopeita vastauksia kysymyksiini.
Tästä blogista ei tullut niin perusteellinen, kuin alunperin ajattelin, mutta ehkäpä jollekin rakentelijalle tästä oli jopa jotain hyötyä.

Tuo viimeistelyvaihe (etu-ja takapaneelit, logo ym.) meni lopulta aika kivuttomasti. Aika näyttää, miten nuo tarrasysteemit pysyvät kiinni, sillä onhan tämä melkoinen lämmityspatteri. Mutta ainahan ne voi uusia tarvittaessa. Kuvatiedostot ovat tallessa.
Mutta tuntuu kyllä siltä, ettei tämä jää viimeiseksi vahvistimeksi minkä rakennan. Olihan siinä kova homma, ja paljon ruohonjuuritason asioita piti selvittää itselleen, mutta seuraavan kanssa pääsisi helpommalla.
Tai eihän sitä tiedä, jos rakentaisin heti perään mätsäävän Hiiwatti-kaapin. Vaikka rantasaunan mitoilla. Tuo GK ei oikein näytä hyvältä, vaikka muuten ok kaappi onkin.
 Mutta se on jo sitten toinen juttu.
Täältä tähän.



2 kommenttia:

  1. Hieno peli ja varmasti soipi hyvin! EI muuta kuin kaappiprojektia tulille.

    VastaaPoista
  2. Hei
    Rakensin oman DR 103 kloonin, miten teit nuo etu / takalevytarrakuvat, pitääkö olla joku cad kuvat joka sitten tilataan tuolta tarratalosta vai miten ?
    terveisin, Jyrki Hermansson

    VastaaPoista