perjantai 4. marraskuuta 2011

Kotelo alkaa olla valmis

Kotelon tekemisessä oli paljon kovempi homma kuin kuvittelin, koska puutöitten piti kuitenkin olla sitä vahvinta osaamisalaani tässä projektissa. En enää yhtään ihmettele sitä, että esim. valmis Marshall-kotelo maksaa 240 euroa. Lisäksi tässä on ollut ilmassa lievää väsähdystä. Se, että sai äänen kuulumaan vahvistimesta oli mulle sellainen käännekohta, loppuviimeistely alkaa tuntua koko ajan enemmän pakkopullalta. Varmasti monella muulla elektroniikkanikkarilla on samaa ongelmaa. Toki kotelon olisi voinut tehdä helpomminkin, eihän sillä loppujen lopuksi ole muuta virkaa kuin suojata vahvistinta (ja käyttäjää).
Mutta tällainen siitä tuli.
Logon suunnittelu on vielä työn alla, mutta koska ulkonäkö on näinkin lähellä Hiwattia, niin eiköhän siitä tule samanhenkinen. Kotelo on hiukan kapeampi kuin esikuvassaan, mutta tolex ja valkoiset nauhat ovat suunnilleen samanlaisia. Etupaneeliaukon reunojen viiste on hiukan erilainen.

Tuuletusaukkojen ritilät on tehty melkein satavuotiaan viljanlajittelijan seulalevystä. Itse kone on hävitetty, mutta seuloja on jäljellä erilaisilla rei'illä vielä moneen vahvistimeen.


Takalevyn aukoissa on myös viisteet, Hiwatissa reunat on suorat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti